posztok

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

lecsóval töltött hús, bundában

2008.09.08. 12:56 toroB

Szöttyös, esős nap van ma, plusz az állásinterjúzók, senkinek sincs jó kedve. Azért én hozom a formám, a napi 8as kötésem megvan, úgyhogy délben már nyugodtan ebédeltem. Bundázott, lecsóval töltött húst. A párom csinálta, kicsit hasonlít a töltöttkáposztára, már amennyiben, és akkor a káposzta a hús, a töltés meg a lecsó. Nagyon finom volt, csak a főttkrumpli, amit ettünk mellé, kért volna még egy kis sót.
Este mosás, holnap elviszik a mosógépet, pedig már úgy a szívünkhöz nőtt, és csak néha büdös egy kicsit, mikor visszabüfögi a szennyvízbűzt. Szóval kell majd egy mosógép nekünk. Első fizu pápá...
Meg ma jönnek a UPCsek is, mert mikor utoljára kinnvoltak, nem kötötték át rendesen a netet, vagymi. Kábeltévénk meg megszűnt. pedig néha jó bambulázni a képernyő előtt. na mindegy. ez van. you can't always get what you want.

Szólj hozzá!

Címkék: munka kaja eger étel gasztro ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://ebedidoben.blog.hu/api/trackback/id/tr10653753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása