posztok

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

tepsiskrumpli

2008.09.09. 13:09 toroB

voltam ma reggel fogásznál, meglepően sokat kellett várnia  korai nyolcórás kezdés ellenére, de végre betömték, bár csak ideiglenesen a rosszalkodó gyökérkezeltet. jövő hétfőn újra fellépés! Aztán elintéztem ezt azt a Líceumban is, létszámbővítés, tantárgyhirdettetés, minden okés. Beszélni akar velem a főnököm, az annyira nem az :( tudom mi lesz a vége, ezt már azóta várom, hogy felvettek ide dolgozni... Ebédre otthonról hozott tepsis krumpli volt, melegítés előtt meglocsoltam kecsappal, mert tapasztalatból tudom, hogy a tepsiskrumpli csak frissen az igazi, melegítve veszít élvezeti értékéből, száraz lesz, tömény. Ezt egyensúlyzandó kellett a ketchup. Ha lett volna időm, még sajtot is reszelek rá, de nem volt. A tepsiskrumpli annyiban különbözik a rakottkrumplitól (annyival jobb-rosszabb) hogy nincs benne tojás, meg nincs nyakonöntve tejföllel. a tojáshiány negatív,a tejfölhiány pozitív, mióta laktózérzékenykedést vettem észre magamon. Valamint jobban is pirula  tepsi alján a krumpli. az a legfinomabb az egészben. az alja! 

Szólj hozzá!

Címkék: munka meló kaja eger étel gasztro ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://ebedidoben.blog.hu/api/trackback/id/tr34655375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása