posztok

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

távol-kelet

2008.09.12. 15:04 toroB

Tegnap megkaptuk a fizut, úgyhgy hazafele ettünk, bementünk az újonnan nyílt kínaiba, én szecsuáni kacsát ettem tojásos rizzsel, mert nem volt épp szezámos csike, szerelmem meg kun-bao vagy milyen csirkét szintén tojásosrizsel. Finomak voltak. a kun-baoban volt mogyoró is, tök fura. Ma elintéztünk mindketten egy csomó mindent, én voltam fogásznál, mert bedurrant a próbatömés alatt, meg UPC, meg boltok. Gyrost akrtunk csinálni, de nem volt pita, így csak egy sima Ben nagybácsis szilvás maláj mártást dobok az elkészült húshoz és rizshez. tuti finom lesz. :) 

Szólj hozzá!

Címkék: munka meló kaja eger étel gasztro ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://ebedidoben.blog.hu/api/trackback/id/tr64660401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása