posztok

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

szeptember első pénteke

2008.09.05. 13:13 toroB

reggel nagyon le voltunk ütve, tegnap találkoztunk volt lakótársainkkal, hoztak két bort, meg volt nagy vidámság is még, sokat nevettünk. Reggel nehezen keltünk ezért, de végülis nem volt semmi gond, beértünk időben. Ma ebédre nagyon finom burgonykrém-leves volt, csak a belerakott levesgyöngy volt bepuffadva, a második meg tejszínes csirkemellcsíkok volt, krokettel. ez is isteni volt. jó ez az ebédfutár. Egész nap cseng itt a telefon, hirdetést adtak fel új munkaerőre, hétfőn lesz találka. Az én és a párom munkakörébe is keresnek embert, így kicsit para van. de változott közbe az én munkám is, előléptem online marketing referensből faszomtudja mivé, a lényeg, hogy saját gondozásomba kerül egy-két weblap. 
juhhéj!
holnap meg megyünk esküvőre. szépruhába.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebedidoben.blog.hu/api/trackback/id/tr12649634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása